SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Sommarläger 2021
2021-03-26 11:20

Hej alla härliga gymnaster och vårdnadshavare!

 

Vår ambition sommaren 2021 är självklart att arrangera gymnastikläger! Dock kan vi inte utlova att lägerna går av stapeln eftersom vi fortfarande lever i en pandemi där vi följer såväl folkhälsomyndigheten och gymnastikförbundets restriktioner.

 

Följande information gäller våra sommarläger:

Välkommen till GK Trollbäckens sommarläger i Trollhättan för UT-blocket! Under lägrets fem dagar kommer gymnasterna få möjligheten att prova på och lära sig nya gymnastikövningar samt testa nya redskap med både gamla och nya gymnaster och ledare från föreningen. Utöver gymnastik kommer vi också att göra andra roliga aktiviteter.

 

När: 28 juni till 2 juli 2021

Var: Arena Älvhögsborg, Storgatan 1, Trollhättan

Avgift: Kostnad för lägret kommer vara ca 4000 kr. I avgiften ingår bussresa (tur och retur), boende på hotell, all mat på plats i Trollhättan samt alla extra aktiviteter. Det som tillkommer är eventuellt lite fickpengar och matpengar (mat på vägen dit och hem) som kan vara bra att ha med sig. Anmälan: Eftersom det är ett osäkert läge med Covid-19 vill vi att ni intresseanmäler er via bokningslänken nedan.

 

OBS! Bokningen är bara en intresseanmälan och vi på GKT kan INTE garantera att lägret blir av. Vi uppdaterar oss ständigt på det nya restriktionerna och rekommendationerna vilket gör att vi alltid har rätt att ställa in lägret oavsett när. Intresseanmälan övergår automatiskt till ordinarie bokning den 16 Maj 2021. Vill ni INTE bli inbokade vänligen maila kansliet@gktrollbacken.se innan den 16 maj 23:59.

 

Betalning:

Efter den 16 Maj kommer vi skicka ut en anmälningsavgift på 1000 kr som ska vara betald innan den 25 maj 2021. Resterande kostnad kommer faktureras närmare inpå lägret.

 

Avbokningsregler:

- Intresseanmälan med fri avbokning fram till och med 16 maj 23.59. Därefter är gymnasten BOKAD och återbetalning av lägerkostnad betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

- Vid eventuell avbokning betalas anmälningsavgiften inte tillbaka.

- Ställer vi, GKT, in lägret pga rådande Pandemi betalas hela avgiften tillbaka.

Läs ovanstående information noggrant.

 

Här finns bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F=c8d0a271-1c07-4088-823d-68a9a688d963

 

Vid frågor kontakta kansliet!

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning,

GK Trollbäcken


Nyhetsarkiv
Sommarläger 20212021-03-26 11:20
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer