SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Villkor för bokning och återbetalning
Här finner du våra villkor för bokning och återbetalning. Vid frågor kontakta kansliet. 
Villkor för bokning och återbetalning 
Administrationsavgift och betalningsmetoder
Vi erbjuder flera olika digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.
 
Viktigt att tänka på om ni väljer faktura som betalningsmetod är att företaget Qvickly äger hela fakturaprocessen. Därmed, om någon faktura skulle vara obetald är det Qvickly som skickar vidare dessa till inkasso. 
Medlemsavgift
Medlemsavgiften uppgår till 200 kr/kalenderår och betalas i samband med terminsavgiften (oavsett vid vilken tidpunkt man startar).


 

 
Licensavgift (försäkring)
Licens tecknas för alla gymnaster i föreningen. Beroende på vilken grupp gymnasten går i har man antingen en tävlings- eller en träningslicens. Licensavgiften betalas i samband med terminsavgiften och är kopplad till verksamhetsåret dvs höst och vårtermin.  Startar gymnasten på våren så betalar man licensavgiften två gånger under kalenderåret eftersom  de avswr två olika perioder.
 
Licensavgift tävling: 180 kr/år
Licensavgift träning: 150 kr/år
 
Licensavgiften är en försäkring som är obligatorisk för samtliga gymnaster. Licensavgiften betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.
GK Trollbäcken följer gällande bestämmelser från gymnastikförbundet. 
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer