SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Extrainsatt årsmöte 19 september kl. 16-18
2021-09-08 09:05

EXTRAINSATT ÅRSMÖTE - VI BEHÖVER DIG!

 

Hej 

Vi behöver ha ett extrainsatt årsmöte då vi har roller i styrelsen och i valberedningen som ej kunde täckas vid det ordinarie årsmötet.  

 

GK Trollbäcken behöver dig!

För att kunna fortsätta att vara en fantastisk förening och för att kunna fortsätta arbeta aktivt för alla våra medlemmar, så behöver vi din hjälp.  

 

Vi behöver dig som kan vara med i styrelsen och driva föreningen framåt och vidare. Vi har ca 8 styrelsemöten per år. Vi har en helg-konferens 1 gång/år där vi får möjlighet att diskutera och besluta om långsiktiga planer som budget etc. Övrigt arbete för styrelsen är bl.a. att planera/genomföra tävlingar och uppvisningar, att planera/genomföra våra försäljningsaktiviteter, aktivt arbete för att höja och stärka samarbetet med andra gymnastikföreningar etc. Vi har olika ansvarsområden och har möjlighet att välja det ansvarsområde som vi själva är duktiga på eller tycker är roligast.  

Vi behöver också välja in en Valberedning som aktivt arbetar med att få in fler styrelsemedlemmar.  

 

Du får gärna kontakta oss i styrelsen så kan vi berätta mer om vårt arbete. Du når oss på: styrelsen@gktrollbacken.se 

 

I styrelsen behöver vi tillsätta 1 vice ordförare, och 2 suppleanter. I valberedningen måste Ordförande och Ledamot tillsättas. Just nu har vi en interimsstyrelse fram till det extrainsatta årsmötet. Interimsstyrelsen består av samma personer och roller som styrelsen för senaste året. 

Vårt extrainsatta årsmöte är söndagen den 19/9 kl. 16.00-18.00 i lokalen som ligger mellan Myggdalsvägen 102-104.

Välkommen! 

Mvh,
Helene Fröberg
Ordförande GK Trollbäcken

Höstterminen 2021
2021-08-28 11:21

INFORMATION INFÖR HÖSTTERMINEN 2021

 

Nu har äntligen en ny härlig gymnastiktermin dragit igång där vi vill passa på att önska er varmt välkomna tillbaka efter en härlig sommar. (Gymnastikskolegrupperna startar v.35). 

 

Vi vill även vänligt men bestämt påminna om att vi fortsatt befinner oss i en pandemi, även om restriktionerna har lättat. Vi fortsätter tillämpa aktuella lagar, restriktioner och rekommendationer från såväl Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet/Gymnastikförbundet. 

Därmed har vi följande restiktioner att förhålla oss till i vår verksamhet: 

 

Stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom.

  • Om du uppvisar någon typ av sjukdomssymtom så stannar du hemma från all verksamhet i GKT. Uppkommer symtom under träning ska du gå hem direkt. Alla GK Trollbäckens ledare har rätt att skicka hem gymnaster som uppvisar symtom.

Håller avstånd och tvättar händerna 

  • Vi fortsätter håller avstånd för att undvika onödig trängsel. Gäller såväl före, under och efter träning. Det är fortsatt lämpligt att byta om hemma och ha med sig en egen vattenflaska. Vi delar inte vattenflaska med varandra. 
  • Vi forsätter tvätta händerna innan och efter träning. Möjlighet till handtvätt finns i omklädningsrummen. Undvik eventuell köbildning. Vill ledare och gymnaster använda sig av handsprit är ni välkomna att ta med det. 
  • Föräldrar, syskon och/eller kompisar väntar utanför hallen vid träning för att minimera att trängsel uppstår. Vid eventuella offentliga tillställningar kommer vi gå ut med tydlig information med vad som gäller. 
  • Här kan du finna mer information om rådade läget: Folkhälsomyndigheten

Vi är så glada att restriktionerna har lättat under sommaren, men vi vill fortsatt bidra till ett smittfritt samhälle. Har ni frågor angående vår Coronapolicy får ni gärna höra av er till kansliet@gktrollbacken.se

 

Varmt välkomna tillbaka!

GK Trollbäcken

 

 

Dagläger Höstterminen 2021
2021-08-19 11:29

DAGLÄGER

Under hösten erbjuder vi på GK Trollbäcken dagläger för några av våra gymnastikgrupper.

Följande läger anordnar vi:

 

Dagläger Lagnövallen 11/9 

Klockan 9.00-16.00

För grupperna: FT-Gul och PT2

Pris: 400

 

Dagläger Västerås 12/9 

Klockan 9.00-15.00

För grupperna: UT2, UT3 och UT4

Pris: 400

 

Dagläger Lagnövallen 2/10 

Klockan 9.00-16.00

För grupperna: FT11 Röd, FT10Grön

Pris: 400

 

Dagläger Västerås 10/10 

Klockan 9.00-15.00

För grupperna: FT10 Röd och FT09

Pris: 400

 

Information gällande samtliga läger:

Deltagare behöver ta med sig egen lunch, frukt och vattenflaska. Vi anordnar ingen typ av transport till och från hallarna, det behöver deltagarna ordna på egen hand. 

 

Bokningen är nu stängd för samtliga läger. 

 

Vid frågor kontakta gärna kansliet. 

Varmt välkomna!

Bokning av plats HT21
2021-06-20 12:13

Hej!
Hoppas ni har fått en härlig start på denna soliga sommar! Nu står vi förberedda för en ny gympatermin där vi hoppas att ditt barn kommer att fortsätta som gymnast hos oss i GK Trollbäcken.☀️

 

Höstterminen 2021
Höstterminens träningar startar vecka 34 för samtliga grupper utom GS som börjar vecka 35. 

 

För att bekräfta er plats hos oss behöver ni betala den avisering som skickas ut via mail. Aviseringen skickas den 1 Augusti och ska vara betald senast den 8 Augusti. Har ni inte betalat aviseringen i tid tappar ni er plats hos oss.

 

Gymnaster som ska byta grupp, och har fått information om detta från våra ledare, kommer att få en aviseringslänk mejlad till sig där man aktivt måste bekräfta om man vill ha kvar sin plats eller inte.

 

Observera att alla gymnaster måste vara bekräftade och anmälda via aviseringen för att få delta på träningen!


Vi önskar att ni bekräftar er plats så fort som möjligt när ni fått aviseringen eftersom de ger oss möjligheten att fylla på våra grupper med de barn som köar.

 

Hälsningar,
GK Trollbäckens styrelse & ledare

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer