SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Påminnelse om rekommendationer Covid-19
2021-10-27 12:44

RESTIKTIONER LÄTTADE - DET HÄR GÄLLER FÖR ALL VERKSAMHET I  GK TROLLBÄCKEN.

 

Vi vill vänligt men bestämt påminna om att vi fortsatt förhåller oss till Folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundets och Gymnastikförbundets rekommendationer efter att restiktionerna har lättat. Tillsammans är det viktigt att vi fortsätter att ta vårt ansvar för att hålla ned smittspridningen. Därmed gäller följande: 

 

Tack för att ni fortsätter följa rekommendationerna ovan!

Höstlovsläger 2021 - FULLT!
2021-09-29 10:19

HÖSTLOV 2021

GK Trollbäcken bjuder här med in till ett tredagars läger under höstlovet vecka 44. 

 

Lägerinformation

Datum: Måndag - Onsdag 1-3 November 2021

Tid: 09:00-15:00

Pris: 600 kr

Plats: Dalhallen

Grupper:  FT09, FT10-Röd, FT10-Grön, FT11-Röd, FT12-Röd, FT12-Grön, FT-Gul, MT13-Grön, MT13-Blå, MT13-Gul, MT14-Grön, MT14-Blå.

 

Alla gymnaster behöver ha med sig egen lunch, mellanmål och vattenflaska. 

 

Anmälan är för närvarande stängd. 

 

Vid frågor kontakta kansliet@gktrollbacken.se

 

Vi ser framemot er bokning, varmt välkomma! 🍁

 

Extrainsatt årsmöte 19 september kl. 16-18
2021-09-08 09:05

EXTRAINSATT ÅRSMÖTE - VI BEHÖVER DIG!

 

Hej 

Vi behöver ha ett extrainsatt årsmöte då vi har roller i styrelsen och i valberedningen som ej kunde täckas vid det ordinarie årsmötet.  

 

GK Trollbäcken behöver dig!

För att kunna fortsätta att vara en fantastisk förening och för att kunna fortsätta arbeta aktivt för alla våra medlemmar, så behöver vi din hjälp.  

 

Vi behöver dig som kan vara med i styrelsen och driva föreningen framåt och vidare. Vi har ca 8 styrelsemöten per år. Vi har en helg-konferens 1 gång/år där vi får möjlighet att diskutera och besluta om långsiktiga planer som budget etc. Övrigt arbete för styrelsen är bl.a. att planera/genomföra tävlingar och uppvisningar, att planera/genomföra våra försäljningsaktiviteter, aktivt arbete för att höja och stärka samarbetet med andra gymnastikföreningar etc. Vi har olika ansvarsområden och har möjlighet att välja det ansvarsområde som vi själva är duktiga på eller tycker är roligast.  

Vi behöver också välja in en Valberedning som aktivt arbetar med att få in fler styrelsemedlemmar.  

 

Du får gärna kontakta oss i styrelsen så kan vi berätta mer om vårt arbete. Du når oss på: styrelsen@gktrollbacken.se 

 

I styrelsen behöver vi tillsätta 1 vice ordförare, och 2 suppleanter. I valberedningen måste Ordförande och Ledamot tillsättas. Just nu har vi en interimsstyrelse fram till det extrainsatta årsmötet. Interimsstyrelsen består av samma personer och roller som styrelsen för senaste året. 

Vårt extrainsatta årsmöte är söndagen den 19/9 kl. 16.00-18.00 i lokalen som ligger mellan Myggdalsvägen 102-104.

Välkommen! 

Mvh,
Helene Fröberg
Ordförande GK Trollbäcken

Höstterminen 2021
2021-08-28 11:21

INFORMATION INFÖR HÖSTTERMINEN 2021

 

Nu har äntligen en ny härlig gymnastiktermin dragit igång där vi vill passa på att önska er varmt välkomna tillbaka efter en härlig sommar. (Gymnastikskolegrupperna startar v.35). 

 

Vi vill även vänligt men bestämt påminna om att vi fortsatt befinner oss i en pandemi, även om restriktionerna har lättat. Vi fortsätter tillämpa aktuella lagar, restriktioner och rekommendationer från såväl Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet/Gymnastikförbundet. 

Därmed har vi följande restiktioner att förhålla oss till i vår verksamhet: 

 

Stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom.

  • Om du uppvisar någon typ av sjukdomssymtom så stannar du hemma från all verksamhet i GKT. Uppkommer symtom under träning ska du gå hem direkt. Alla GK Trollbäckens ledare har rätt att skicka hem gymnaster som uppvisar symtom.

Håller avstånd och tvättar händerna 

  • Vi fortsätter håller avstånd för att undvika onödig trängsel. Gäller såväl före, under och efter träning. Det är fortsatt lämpligt att byta om hemma och ha med sig en egen vattenflaska. Vi delar inte vattenflaska med varandra. 
  • Vi forsätter tvätta händerna innan och efter träning. Möjlighet till handtvätt finns i omklädningsrummen. Undvik eventuell köbildning. Vill ledare och gymnaster använda sig av handsprit är ni välkomna att ta med det. 
  • Föräldrar, syskon och/eller kompisar väntar utanför hallen vid träning för att minimera att trängsel uppstår. Vid eventuella offentliga tillställningar kommer vi gå ut med tydlig information med vad som gäller. 
  • Här kan du finna mer information om rådade läget: Folkhälsomyndigheten

Vi är så glada att restriktionerna har lättat under sommaren, men vi vill fortsatt bidra till ett smittfritt samhälle. Har ni frågor angående vår Coronapolicy får ni gärna höra av er till kansliet@gktrollbacken.se

 

Varmt välkomna tillbaka!

GK Trollbäcken

 

 

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer