Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Höstlovsläger 2020
2020-09-24 22:16
V.44 arrangerar vi ett höstlovsläger. Vi erbjuder tre fartfyllda dagar med massa gymnastik och annat kul.  Info hittar du HÄR

Riktlinjer gällande Covid-19
2020-08-24 13:16


Vi i GK Trollbäcken fortsätter anpassa vår verksamhet utefter Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Dessa riktlinjer gäller vid träning både i Dalhallen och skolsalar.

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Frånvaro meddelas i SportAdmins medlemsapp. Tränare har rätt att skicka hem barn som uppvisar minsta sjukdomssymtom.

  • Gymnaster ska byta om hemma före träning.

  • Hämta och lämna ditt barn utanför hallen, föräldrar får ej vistas i träningshallen om inte särskilda skäl finns. Ta kontakt med ditt barns tränare vid frågor.

  • Vattenflaskor ska märkas med namn, gymnaster får ej dela vattenflaska med varandra.

  • Alla gymnaster ombeds att tvätta händer innan och efter träning. I träningshallen finns flera möjligheter till att hålla god handhygien.

  • Vi följer folkhälsomyndighetens, riksidrottsförbundets och gymnastikförbundets riktlinjer under träningar. Läs mer HÄR.  

  • Efter varje träningspass i Dalhallen städas hallen grundligt. All utrustning som används torkas av. I skolsalar sker ökad städning av kommunen.

  • På träningar försöker avstånd hållas till största möjliga mån. Tränare har tillåtelse att passa gymnasterna i övningar som kräver det.

Vänliga hälsningar
GK Trollbäcken 

Tack för ert deltagande på Trollbäcken Christmas Cup 2019
2019-12-02 19:10
Stort tack till alla tävlande lag, ledare, föräldrar och funktionärer för ännu en fantastiskt genomförd tävling.

Resultaten från helgen hittar ni under nedanstående länk.

Kika in på @gktrollbacken_foto på Instagram för att se fina bilder från helgens alla tävlingar.

Varmt välkomna tillbaka den 9-10 maj till Trollbäckscupen som arrangeras i Tyresöhallen!
Vi välkomnar två nya styrelsemedlemmar
2019-08-30 10:15

På det extrainsatta årsmötet den 26 augusti valdes två nya medlemmar in i styrelsen. Vi hälsar Andreas Franke och Wilhelm Rejnus varmt välkomna till GK Trollbäcken. Båda två har barn som är aktiva i föreningen.


Läs mer om styrelsen under Styrelsen 2019/2020

 
Sponsorer