SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Vårterminen 2022
2022-01-12 15:57

Varmt välkomna till vårterminen 2022. Nu är äntligen terminen i gång för alla grupper. 


Precis som många andra vill vi påminna om att pandemin har tagit rejäl fart igen, vilket har medfört ett flertal restriktioner. För tillfället är det inga som direkt påverkar vår verksamhet men det är viktigt att vi tillsammans följer det rekommendationer som finns för att terminen ska kunna flyta på. 

 

Vi vill därmed be er att:

  • Tvätta händerna
  • Håll avstånd
  • Stanna hemma vid minsta symtom
  • Om någon i ert hushåll har bekräftad covid-19 eller inväntar provsvar så stannar vi hemma. 
  • Om en gymnast drabbas av Covid-19 vill vi som förening få veta det så snart som möjligt för att minimera eventuell smittspridning i grupperna. 

 

Mer utförlig information angående aktuell status om covid-19 samt föreningens rekommendationer finner ni alltid på vår sida FAQ Covid-19. 

 

Tack för att vi hjälps åt. 

Grattis till oss!
2021-11-17 13:37
 
Höstlovsläger 2021 - FULLT!
2021-09-29 10:19

HÖSTLOV 2021

GK Trollbäcken bjuder här med in till ett tredagars läger under höstlovet vecka 44. 

 

Lägerinformation

Datum: Måndag - Onsdag 1-3 November 2021

Tid: 09:00-15:00

Pris: 600 kr

Plats: Dalhallen

Grupper:  FT09, FT10-Röd, FT10-Grön, FT11-Röd, FT12-Röd, FT12-Grön, FT-Gul, MT13-Grön, MT13-Blå, MT13-Gul, MT14-Grön, MT14-Blå.

 

Alla gymnaster behöver ha med sig egen lunch, mellanmål och vattenflaska. 

 

Anmälan är för närvarande stängd. 

 

Vid frågor kontakta kansliet@gktrollbacken.se

 

Vi ser framemot er bokning, varmt välkomma! 🍁

 

Extrainsatt årsmöte 19 september kl. 16-18
2021-09-08 09:05

EXTRAINSATT ÅRSMÖTE - VI BEHÖVER DIG!

 

Hej 

Vi behöver ha ett extrainsatt årsmöte då vi har roller i styrelsen och i valberedningen som ej kunde täckas vid det ordinarie årsmötet.  

 

GK Trollbäcken behöver dig!

För att kunna fortsätta att vara en fantastisk förening och för att kunna fortsätta arbeta aktivt för alla våra medlemmar, så behöver vi din hjälp.  

 

Vi behöver dig som kan vara med i styrelsen och driva föreningen framåt och vidare. Vi har ca 8 styrelsemöten per år. Vi har en helg-konferens 1 gång/år där vi får möjlighet att diskutera och besluta om långsiktiga planer som budget etc. Övrigt arbete för styrelsen är bl.a. att planera/genomföra tävlingar och uppvisningar, att planera/genomföra våra försäljningsaktiviteter, aktivt arbete för att höja och stärka samarbetet med andra gymnastikföreningar etc. Vi har olika ansvarsområden och har möjlighet att välja det ansvarsområde som vi själva är duktiga på eller tycker är roligast.  

Vi behöver också välja in en Valberedning som aktivt arbetar med att få in fler styrelsemedlemmar.  

 

Du får gärna kontakta oss i styrelsen så kan vi berätta mer om vårt arbete. Du når oss på: styrelsen@gktrollbacken.se 

 

I styrelsen behöver vi tillsätta 1 vice ordförare, och 2 suppleanter. I valberedningen måste Ordförande och Ledamot tillsättas. Just nu har vi en interimsstyrelse fram till det extrainsatta årsmötet. Interimsstyrelsen består av samma personer och roller som styrelsen för senaste året. 

Vårt extrainsatta årsmöte är söndagen den 19/9 kl. 16.00-18.00 i lokalen som ligger mellan Myggdalsvägen 102-104.

Välkommen! 

Mvh,
Helene Fröberg
Ordförande GK Trollbäcken

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer