Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Rörelse-utmaning!
2020-04-01 12:32
Rörelse är viktigt, kanske extra viktigt i dessa tider! Nationella riktlinjer rekommenderar barn och unga mellan 6-17 år att ägna sig åt minst 60 minuters fysisk aktivitet varje dag. Den senaste Pep-rapporten, av Generation Pep, visar dock att endast 2 av 10 barn når upp till den rekommenderade mängden fysisk aktivitet. 

Medans vår inomhusverksamhet är stängd vill vi göra vad vi kan för att bidra till mer rörelse hos alla våra medlemmar. Vi hänger därför på andra föreningar och kommer lägga ut tävlingar och utmaningar på vår Instagram @gktrollbacken. Allt går att utföra hemma. På vissa tävlingar kan man kamma hem ett pris. Både gymnaster, föräldrar, tränare och styrelsemedlemmar välkomnas delta. Filma ditt bidrag och skicka i ett meddelande på vår instagram. 

Ikväll kommer vår första utmaning, håll utkik på vår instagram!
Påsklovsläger inställt men fortsatt utomhusträning under påsklovet
2020-03-31 10:00

Styrelsen har tagit beslutet att påsklovslägret 6-7 april i Dalhallen ställs in med anledning av Covid-19. Det har varit ett svårt beslut att ta eftersom vi vet hur många gymnaster och ledare som verkligen sett fram emot lägret. Läs mer om beslutet under länken nedan där vi även uppdaterat informationen om sommarläger.


Läger VT 2020


Träning under påsklovet

Folkhälsomyndigheten uppmuntrar oss föreningar till utomhusträning där smittspridningen är mindre än inomhus. Vi kommer därför att erbjuda våra utomhusträningar under hela påsklovet enligt gällande schema för våra Bas-, FT- och UT-grupper. 

Trollbäckscupen 2020 inställd
2020-03-30 21:00
På grund av rådande omständigheter med COVID-19 och regeringens beslut att förbjuda sammankomster med fler än 50 deltagare kommer vi inte kunna genomföra Trollbäckscupen 2020. Vi tackar alla anmälda lag och domare för visat intresse och hoppas på att vi kan ses i december istället på Trollbäcken Christmas Cup.

Hälsningar,
Tävlingsansvariga och styrelsen
Uppdatering angående COVID-19 - Vi startar upp med utomhusträningar
2020-03-24 23:00

Med tanke på all information kring Corona-viruset så anser inte styrelsen att föreningen kan bedriva inomhusträning just nu. Vi ser inte att inomhusträning på något sätt bidrar till att minska smittspridning. 


Styrelsen har istället beslutat att införa utomhusträningar för de flesta av våra grupper med start torsdag den 26/3. Information till berörda grupper kommer att skickas ut via mejl. 


Vi vill poängtera att utomhusträningen är frivillig och känner man sig osäker så behöver man inte delta.


Riktlinjer
För att kunna säkra att utomhusträningen bedrivs på ett säkert sätt som inte ökar risken för smittspridning, så gäller följande riktlinjer:


  • Man får endast delta på träningen om man är 100% frisk. Vid minsta symptom på halsont, snuva, hosta, huvudvärk, ledvärk eller förhöjd temperatur etc. så måste man stanna hemma.
  • Gymnaster som varit sjuka ska ha varit helt symptomfria i minst 48 timmar innan tillbakagång till träning
  • Inga gymnaster eller ledare ska vara närmare varandra än 1 meter
  • Inga redskap eller mattor kommer att användas, då vi inte har möjlighet att desinficera dem mellan varje gymnast
  • Våra ledare har mandat att ringa hem gymnaster som anses ha något symptom


Vi kör detta upplägg tillsvidare och återkommer när vi kan starta upp inomhusträningarna igen.


Vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till: styrelsen@gktrollbacken.se


Med vänlig hälsning,

Styrelsen GK Trollbäcken

 
Sponsorer