Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Välkommen till GK Trollbäckens årsmöte 2019
2019-04-16 20:30
Måndagen den 27 maj är det dags för GK Trollbäckens årsmöte. Vi bjuder in alla våra medlemmar och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att närvara och påverka föreningens framtida verksamhet. Alla medlemmar som fyller som lägst 16 år under 2019 får vara med och rösta. Medlem som inte har rösträtt eller förälder till medlem kan komma på årsmötet och lyssna och ställa frågor. Eventuella förslag/motioner ska skickas in till styrelsen@gktrollbacken.se senast 4 veckor innan årsmötet. 

När: Måndag 27 maj kl. 18.30
Var: Kvarnhjulet, Pluggvägen 6, Hus C sal Navet

Årsmöteshandlingarna kommer att publiceras på hemsidan senast en vecka innan mötet. 


Vi söker också nya medlemmar till vår styrelse
Vill du vara med och utveckla samt driva vår verksamhet framåt? Är du intresserad av vara delaktig i beslut för föreningen? Då kan du vara den vi söker!

Att vara en del av vår styrelse innebär bland annat:
  • att du kommer att delta i våra styrelsemöten som är ca 10 ggr/år
  • att du är med och planerar och arrangerar våra tävlingar, uppvisningar, läger och andra evenemang 
  • att du är med och ansvarar för samt tar beslut kring frågor som rör föreningen och verksamheten såsom ekonomi, inköp, utbildningar etc. 
Om du är intresserad av att engagera dig i styrelsen, eller vill nominera någon till posten så hör av dig till någon i valberedningen här nedan.Hoppas vi ses på årsmötet!

Vänliga hälsningar,
GK Trollbäckens styrelse
Sommarläger
2019-04-04 20:00
Nu har vi öppnat upp anmälan till årets fyra sommarläger. Vi kan endast erbjuda ett begränsat antal platser så anmäl er i god tid.

  • Vecka 26 - Dalhallen
  • Vecka 27 - Trollhättan
  • Vecka 33 (12-13/8) - Dalhallen
  • Vecka 33 (14-16/8) - Dalhallen

Läs mer och anmäl er under Läger

Terminsdata 2019
2019-02-12 17:45
Nu finns en sammanställning över hur vår- och höstterminen ser ut 2019. Där har vi samlat all information om terminsstarter och terminsavslut, inställda träningar under skollov och helgdagar samt när vi arrangerar våra läger och tävlingar.

Läs mer under Terminsdata 2019 
 
Sponsorer