Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 3 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Höstlovsläger
2018-09-23 20:00

Passa på att gympa under höstlovet tillsammans med flera olika grupper i föreningen. Under dessa dagar har du chansen att lära dig massor tillsammans med både nya och gamla kompisar. Lägret gäller för grupperna; MT11, FT10 Grön, FT10 Röd, FT09, FT08, FT07, PT2 samt Basgrupp 2. 


När: Tisdag 30/10 - torsdag 1/11 kl. 09.00-15.00

Var: Dalhallen, Krusbodavägen 4

Avgift: Kostnad för lägret är 500 kr. Gymnasterna ska ta med sig lunch, frukt och vattenflaska.
(OBS! Vi har ej möjlighet att värma mat i hallen.)

Anmälan: Vi kan endast erbjuda 65 platser, så det är först till kvarn som gäller. Avgiften betalas i samband med anmälan och är bindande. Återbetalning av lägerkostnad sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag: 23 oktober 


Anmälan till höstlovsläger 2018

 

Har du frågor kan du mejla blockansvariga@gktrollbacken.se.


Varmt välkomna till GKT:s höstlovsläger!

Trollbäcken Christmas Cup 2018 - Anmälan öppen!
2018-09-16 21:00

Den 1-2 december anordnas Trollbäcken Christmas Cup i Slottshallen vid Tyresö skola.


Anmälan är nu öppen. Inbjudan/PM1 och tävlingsbestämmelser finns nu att ladda ner.


Trollbäcken Christmas Cup 2018

 

Varmt välkomna!

Ny gruppstruktur hösten 2018
2018-07-13 18:45
Till följd av Gymnastikförbundets nya tävlingssystem har vi valt att göra om i föreningens gruppstruktur från och med hösten 2018. Detta innebär att alla gymnaster mellan 6-11 år kommer att delas in i rena åldersgrupper, med undantag för killgrupperna som fortsatt kommer att vara blandade åldersmässigt. Året man fyller 12 år placeras man istället i en grupp utefter vilken nivå man är på kunskapsmässigt. Denna förändring påverkar våra MT- och FT-grupper, i RT-grupperna kommer det istället ske vissa förflyttningar av gymnaster.

Grupper och träningstider HT2018
Vi hållet just nu på med de sista justeringarna vad gäller grupperna samt hall- och träningstiderna för hösten. I år har det varit en större utmaning att få alla bitar på plats än tidigare år då vi blivit tilldelade färre halltider av kommunen. Detta på grund av att bland annat gymnastikhallen i Fornuddens skola inte längre kommer att vara tillgänglig. Vi har i den mån det gått försökt få till en så rättvis tidfördelning som möjligt för alla grupper.

Kallelser till höstens grupper och träningstider kommer att skickas ut i mitten på augusti. Träningarna för terminen startar fredagen den 24 augusti.
 
Sponsorer