Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Extrainsatt årsmöte
2019-08-12 15:00

Vid årsmötet den 27 maj beslutades det om att ha ett extrainsatt årsmöte i augusti för att då välja styrelse inför nästkommande period. Alla medlemmar som fyller som lägst 16 år under 2019 får vara med och rösta. Medlem som inte har rösträtt eller förälder till medlem kan komma på årsmötet och lyssna och ställa frågor.


När: Måndag 26 augusti kl. 18.30

Var: Kvarnhjulet, Pluggvägen 6, Hus C sal Navet

 

Vi söker fortsatt nya medlemmar till vår styrelse

Vill du vara med och utveckla samt driva vår verksamhet framåt? Är du intresserad av att vara delaktig i beslut för föreningen? Då kan du vara den vi söker!

 

Att vara en del av vår styrelse innebär bland annat:

  • att du kommer att delta i våra styrelsemöten som är ca 10 ggr/år
  • att du är med och planerar och arrangerar våra tävlingar, uppvisningar, läger och andra evenemang 
  • att du är med och ansvarar för samt tar beslut kring frågor som rör föreningen och verksamheten såsom ekonomi, inköp, utbildningar etc. 

Om du är intresserad av att engagera dig i styrelsen, eller vill nominera någon till posten så hör av dig till någon i valberedningen här nedan.

 

Anki: anki970002@hotmail.com

Lisa:  lisalinneanordahl@hotmail.com

 

Hoppas vi ses på årsmötet!

 

Vänliga hälsningar,

GK Trollbäckens styrelse

Terminsdata HT 2019
2019-08-05 10:00
Nu finns en sammanställning över hur höstterminen ser ut 2019. Där har vi samlat all information om terminsstart och terminsavslutningar, inställda träningar under skollov och helgdagar samt när vi arrangerar våra läger och tävlingar.

Läs mer under Terminsdata 2019 
Vi söker fler ledare!
2019-01-21 12:00
Vi behöver utöka antalet ledare i föreningen för att kunna erbjuda fler barn och ungdomar plats hos oss. Vi behöver båda nya och erfarna ledare för föreningens utveckling. Just nu söker vi speciellt ledare med utbildningsnivå steg 2 eller steg 3.

Detta erbjuder vi dig som är intresserad av att bli ledare hos oss:
  • Du får gå ledarutbildningar genom Svenska Gymnastikförbundet
  • Du får gå internutbildningar genom oss i föreningen
  • Du får arvode 1 gång/termin för de timmar du agerar tränare, storleken på ditt arvode beror på din utbildning och erfarenhet
  • Du får ledarkläder
  • Du får delta i föreningens ledaraktiviteter
Är du intresserad eller vill tipsa om någon som skulle passa som ledare hos, kontakta då kansliet på kansliet@gktrollbacken.se eller fyll i vår ledaranmälan direkt.
 
Sponsorer