Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Uppstart vårterminen 2021
2021-01-22 19:47
Hej alla gymnaster och vårdnadshavare!

Med glädjande besked kan vi härmed meddela att vi äntligen får starta upp vårterminen 2021 men med restriktioner. Tyvärr innebär de nya restriktionerna att vi endast får bedriva inomhusträningar för barn födda 2005 eller senare vilket gör att en del av vår verksamhet påverkas. 

Ni kommer därmed få ytterligare information angående restriktioner, träningar och träningstider av våra ledare inom kort. 

Har ni frågor eller funderingar kontakta gärna kansliet@gktrollbacken.se

Vänliga hälsningar
GK Trollbäcken


Här kan ni läsa det senaste angående idrott, covid-19 och restriktioner.
Gymnastikförbundet

Terminsstart flyttad till 25 januari 2021
2020-12-23 10:53

All organiserad träning inklusive utomhusträning ska undvikas - Terminsstart flyttad till 25 januari 2021

Tyresö kommun har idag haft ett informationsmöte för oss föreningar för att förtydliga de nationella riktlinjer som kom ut den 18:e december 2020. Informationen som förtydligades idag och som gäller i Stockholms län är att all organiserad träning inklusive utomhusträning ska undvikas.

 

"Smittskyddsläkaren i Stockholm uppmanar nu att alla invånare i länet ska avstå från all organiserad träning oavsett inomhus eller utomhus fram till och med 24 januari med anledning av den allvarliga smittspridningen. Det gäller även yngre barn och ungdomar.

 

Om ni önskar att läsa hela informationstexten från Smittskydd Stockholm så tryck här.

 

GK Trollbäcken har inget alternativ än att skjuta upp sin terminsstart till veckan som börjar med den 25 januari. Vi önskar så klart att alla gymnaster nu passar på att röra på sig utomhus i den fantastiska närmiljön som finns i Tyresö.

 

God jul och Gott nytt år!

 

Mvh Styrelsen, GK Trollbäcken


Information angående Vårterminen 2021
2020-12-21 09:07
Information angående vårterminen 2021. 

På grund av den rådande situationen med Covid-19 och stängningar av idrottsanläggningar behöver vi tyvärr meddela att samtliga träningar är inställda fram över. Vi håller på med en plan för hur vi eventuellt ska kunna starta upp vårterminen. 

Detta betyder att vi för tillfället avvaktar med att erbjuda nya gymnaster plats hos oss fram till början av Januari. Vi återkommer med mer information när vi kan erbjuda platser.

Tack för er förståelse och var rädda om varandra!
Vi passar även på att önska er en God Jul och Gott Nytt år.

Med vänlig hälsning, 
GK Trollbäcken

Mer information angående Covid-19 kan ni läsa här.
Information angående bokning av plats VT21
2020-12-09 08:18

Information gällande bokning av sin plats till vårterminen 2021


Inför vårterminen 2021 ska du som vill behålla din plats i GK Trollbäcken gå in och boka samt betala för din plats. Bokningslänken kommer att skickas via mejl till nuvarande gymnaster.


Bokningssidan öppnar torsdag den 10 december klockan 10.00 och är öppen till söndagen den 20 december 23.55.


 
Sponsorer