SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Välkommen till Gymnastikklubben Trollbäcken!

Vi är en gymnastikförening i Tyresö som startade i april 2003. Våra verksamhetsområden är Gymnastikskola och Truppgymnastik för både flickor och pojkar från 4 år och uppåt.


Vi erbjuder en rolig, meningsfull och hälsosam fritid där alla har möjlighet att utföra gymnastik utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner.

Glad påsk och information inför v.13-15
2021-03-26 07:58

Glad påsk alla gymnaster och ledare.🐥

 

En vänlig påminnelse att samtliga träningar i våra hallar är inställda under påskhelgen 2-5 april.

 

Vi vill också uppmana er att fundera på om du har umgåtts med andra personer än din normala krets under påskhelgen eller påsklovet bör du överväga att avstå från träning under vecka 14 och/eller vecka 15 för att minimera risken för smittspridning. 

 

Varma påskhälsningar

GK Trollbäcken

Uppdaterad information angående Covid-19 och vår verksamhet
2021-01-22 19:47

Hej alla gymnaster och vårdnadshavare!


Så roligt att vi äntligen får starta upp vårterminen 2021. Här kommer lite mer information om det rådande läget angående Covid-19 och hur det påverkar vår verksamhet. 


Under Torsdagen den 21 Januari 2021 presenterade regeringen att idrotts-, fritids- och kulturaktiviteter för barn födda 2005 eller senare får bedrivas både inomhus som utomhus. 


Det är såklart ett glädjande besked för många men tyvärr innebär det för alla barn och ungdomar födda 2004 eller tidigare att de fortfarande begränsas av rekommendationen om ”att hålla icke-nödvändig verksamhet som drivs av staten, regioner eller kommuner stängda.” Beslutet om att öppna upp idrottsanläggningar påverkas av varje enskild kommun då det bestämmer själva över sina anläggningar. 


I vårt fall har Tyresö kommun valt att öppna upp idrottsanläggningarna med förutsättningar att vi bedriver verksamhet på ett smittsäkert sätt. För att göra detta möjligt har kommunen bestämt ett max antal personer som får vara i anläggningarna samtidigt vilket påverkar vår verksamhet väldigt mycket. 


Alla GK Trollbäckens gymnastikgrupper ska ha fått information av sina ledare med vad som gäller angående träningar, träningstider och rekommendationer. Exempelvis finns det grupper som har fått dela upp sig i mindre grupper för att inte vara för många i hallen samtidigt. 


Vi vill även passa på att påminna om att följa det allmänna rekommendationerna:

  • Stanna hemma när du är sjuk (ledare i GKT har rätt att skicka hem gymnaster som uppvisar symptom)
  • Håll avstånd i den mån det går
  • Undvik gärna allmänna färdmedel
  • Byt gärna om hemma, använd egen vattenflaska under träningen
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket samt undvika att röra ögon, näsa och mun. 
Tillsammans hjälper vi till att begränsa smittspridningen. 


Vi fortsätter att löpande uppdatera vår FAQ Covid-19 sida där ni alltid kan läsa senaste nytt. Nästa datum för uppdatering från myndigheterna är den 7 Februari. Vi återkommer då med mer information. 


Tack för ert engagemang och tålamod!


Varma hälsningar

GK Trollbäcken 


Här kan ni läsa mer om beslut och rekommendationer:

Folkhälsomyndigheten

Gymnastikförbundet

Terminsstart flyttad till 25 januari 2021
2020-12-23 10:53

All organiserad träning inklusive utomhusträning ska undvikas - Terminsstart flyttad till 25 januari 2021

Tyresö kommun har idag haft ett informationsmöte för oss föreningar för att förtydliga de nationella riktlinjer som kom ut den 18:e december 2020. Informationen som förtydligades idag och som gäller i Stockholms län är att all organiserad träning inklusive utomhusträning ska undvikas.

 

"Smittskyddsläkaren i Stockholm uppmanar nu att alla invånare i länet ska avstå från all organiserad träning oavsett inomhus eller utomhus fram till och med 24 januari med anledning av den allvarliga smittspridningen. Det gäller även yngre barn och ungdomar.

 

Om ni önskar att läsa hela informationstexten från Smittskydd Stockholm så tryck här.

 

GK Trollbäcken har inget alternativ än att skjuta upp sin terminsstart till veckan som börjar med den 25 januari. Vi önskar så klart att alla gymnaster nu passar på att röra på sig utomhus i den fantastiska närmiljön som finns i Tyresö.

 

God jul och Gott nytt år!

 

Mvh Styrelsen, GK Trollbäcken


Information angående Vårterminen 2021
2020-12-21 09:07
Information angående vårterminen 2021. 

På grund av den rådande situationen med Covid-19 och stängningar av idrottsanläggningar behöver vi tyvärr meddela att samtliga träningar är inställda fram över. Vi håller på med en plan för hur vi eventuellt ska kunna starta upp vårterminen. 

Detta betyder att vi för tillfället avvaktar med att erbjuda nya gymnaster plats hos oss fram till början av Januari. Vi återkommer med mer information när vi kan erbjuda platser.

Tack för er förståelse och var rädda om varandra!
Vi passar även på att önska er en God Jul och Gott Nytt år.

Med vänlig hälsning, 
GK Trollbäcken

Mer information angående Covid-19 kan ni läsa här.
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer