Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Höslovsläger 2020
V.44 arrangerar vi ett höstlovsläger. Vi erbjuder tre fartfyllda dagar med massa gymnastik och annat kul. 

När: Måndag-onsdag v.44
Tid: 9:00-16:00
Var: Dalhallen, Krusbodavägen 4
Grupper: MT12 Blå, MT12 Grön, Basgrupp 1 & 2, FT11 Grön, FT11 Röd, FT10 Grön, FT10 Röd, FT09, FT08, PT2

Lägret är nu fullbokat


Påsklovslägret är inställt

Styrelsen har tagit beslutet att påsklovslägret 6-7 april i Dalhallen ställs in med anledning av Covid-19. Det har varit ett svårt beslut att ta eftersom vi vet hur många gymnaster och ledare som verkligen sett fram emot det.


Anledningen till att vi inte genomför lägret är att vi som föreningen inte upplever att vi i dagsläget kan följa Folkhälsomyndigheternas riktlinjer. Vi uppmanas att minska moment för närkontakt, torka av utrustning som används av flera personer efter varje person och hålla ett rekommenderat avstånd på över en meter mellan gymnasterna men också till våra ledare.

Det går inte att bedriva säker gymnastik utan närkontakt och där redskapen ska rengöras efter varje persons användning. Det är en stor mängd gymnaster med eventuella föräldrar som ska in/ut genom samma dörr vilket också skulle kunna skapa en smittrisk. Med över 70 gymnaster anmälda och med många ledare inbokade så blir vi helt enkelt för många för att vi som föreningen ska kunna säkerställa att vi inte utsätter någon för eventuella smittrisker.

Folkhälsomyndigheten uppmuntrar oss föreningar till utomhusträning där smittspridningen är mindre än inomhus. Vi kommer därför att fortsätta erbjuda våra utomhusträningar på påsklovet.


Vi hoppas att ni med ovanstående argument fått en förståelse för det beslut som styrelsen tagit kring det inställda lägret.


Vid frågor mejla ekonomi@gktrollbacken.se.


Med vänlig hälsning
Styrelsen GK Trollbäcken

Sommarläger 2020
Under rådande omständigheter med Covid-19 så vet vi ännu inte om vi kommer att kunna arrangera några sommarläger i år. 

Lägret v. 26 för UT-blocket som var planerat att hållas utanför Stockholm är inställt. Om vi kommer kunna erbjuda ett läger kommer det att arrangeras v. 27 i Dalhallen. Mer info och anmälan skickas i så fall ut via mejl till berörda grupper. 
 
Sponsorer