SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Gymnastikskola och Basgrupper
Gymnastikskola

I Gymnastikskolan erbjuder vi gymnastik för barn mellan 4-5 år.

Inga förkunskaper krävs.

 

Med lek och redskapsbanor tränar vi på gymnastikens grundformer genom att: krypa, gå, klättra, rulla, balansera, hoppa, springa, stödja, kasta, fånga, åla och hänga. Vi tränar också på övningar som kullerbyttor, hjulningar, handstående och att hoppa på satsbräda och trampett. En träning innehåller samling, uppvärmning, redskapsbana och lek.

 

Syftet är att ge barnen en allsidig träning och att stärka och utveckla deras motorik, koordination och självförtroende samtidigt som vi har kul!

 

Blockansvarig:

 

Gymnastikskola 2 (GS 2)

Barnen som tränar i GS 2 är födda år 2017.

 

Träningstid: 1 träning/vecka

Huvudtränare: Isa S

 

 

Gymnastikskola 1 (GS 1)

Barnen som tränar i GS 1 är födda år 2018.

 

Träningstid: 1 träning/vecka

Huvudtränare: Isa S

 

 

Basgrupp

Basgruppen är för nybörjare på basnivå. På träningen får man lära sig alla grunderna och vad gymnastik handlar om, för att sedan efter några terminer byta till en trupp när gymnasten och tränarna känner att gymnasten är redo.

 

Blockansvarig:

 

FT Gul
I gruppen tränar barn födda 2009-2013 på nybörjarnivå och uppåt. Gymnasterna övar på hjulningar, kullerbyttor, handstående nedrullning och rondat på matta, samt förövningar till flickis och handvolt. På trampett övar de på ljushopp, förövningar till volt och volter i olika stilar och även förövningar till överslag på bord. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter. 

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nybörjarnivå.

Träningstillfällen: 2 träningar/vecka
Huvudtränare: Freja H

 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GK Trollbäcken, 05/12 12:00 
GK Trollbäcken, 06/05 12:46 
GK Trollbäcken, 23/03 21:28 
GK Trollbäcken, 01/02 11:41 
GK Trollbäcken, 28/08 11:21 
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer