SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Gymnastikskola och Basgrupper
Gymnastikskola

I Gymnastikskolan erbjuder vi gymnastik för barn mellan 4-5 år.

Inga förkunskaper krävs.

 

Med lek och redskapsbanor tränar vi på gymnastikens grundformer genom att: krypa, gå, klättra, rulla, balansera, hoppa, springa, stödja, kasta, fånga, åla och hänga. Vi tränar också på övningar som kullerbyttor, hjulningar, handstående och att hoppa på satsbräda och trampett. En träning innehåller samling, uppvärmning, redskapsbana och lek.

 

Syftet är att ge barnen en allsidig träning och att stärka och utveckla deras motorik, koordination och självförtroende samtidigt som vi har kul!

 

Basgrupp

Basgruppen är för nybörjare på basnivå. På träningen får man lära sig alla grunderna och vad gymnastik handlar om, för att sedan efter några terminer byta till en trupp när gymnasten och tränarna känner att gymnasten är redo.


Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nybörjarnivå.

 

Klicka på huvudrubriken "Gymnastikskolan och basgrupper" och välj en grupp för att få mer information om en specifik grupp.

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GK Trollbäcken, 04/05 09:36 
GK Trollbäcken, 25/03 00:01 
GK Trollbäcken, 28/12 13:23 
GK Trollbäcken, 15/09 15:19 
GK Trollbäcken, 05/12 12:00 
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer