SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

FT-blocket (Förberedande trupper)
I vårt FT-block tränar gymnaster från 9-12 år. Här har vi grupper från nybörjarnivå och uppåt som tävlar på föreningstävlingar & regionstävlingar 1-3 gånger per termin. I FT-blocket tävlar vi för att ha roligt och siktar mot att prestera så bra som möjligt utifrån gymnasternas kunskap och ambitionsnivå. Alla våra FT-grupper är indelade efter ålder samt nivå. Nedan kan du läsa mer om varje grupp. 
 
Blockansvarig: Anki H
 

· FT12 Grön
I gruppen tränar barn födda 2012 på nybörjarnivå och uppåt. Gymnasterna övar på hjulningar, kullerbyttor och rondat på matta, samt förövningar för flickis och handvolt. På trampett övar de på ljushopp, krysshopp, förövningar till volt samt ljushopp och kullerbytta på plint. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter. 

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nybörjarnivå.

Träningstillfällen: 2 träningar/vecka
Huvudtränare: Isabelle T

 

· FT12 Röd
I gruppen tränar barn födda 2012 som tränat lite längre. Gymnasterna övar på hjulningar, kullerbyttor och rondat på matta, samt förövningar för flickis och handvolt. På trampett övar de på ljushopp, krysshopp, förövningar till volt samt ljushopp och kullerbytta på plint. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter. 

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nybörjarnivå.

Träningstillfällen: 3 träningar/vecka
Huvudtränare: Elin S

 

· FT11 Röd
I gruppen tränar flickor födda 2011 som tränat och tävlat lite längre. Gymnasterna övar främst på rondat flickis och handvolt, de övar även på rondat flickis flickis/salto, handvolt volt & voltstarter på tumbling. Volter i olika stilar med och utan skruv på trampett samt överslag och rondat på bord. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter.. 

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nivå 7.

Träningstillfällen: 3 träningar/vecka
Huvudtränare: Anki H & Robin H

 

· FT10 Grön
I gruppen tränar barn födda 2010. Gymnasterna övar på hjulningar och rondat på matta, samt förövningar för flickis och handvolt. På trampett övar de främst på grupperad frivolt. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter.  

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nivå 8.

Träningstillfällen: 3 träningar/vecka
Huvudtränare: Jolina L

 

· FT10 Röd
I gruppen tränar flickor födda 2010. Gymnasterna övar främst på rondat flickis och handvolt på tumbling samt volter i olika stilar med och utan skruv på trampett och överslag på bord. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter.  

Gruppen tävlar på föreningstävlingar på nivå 7 & 6.

Träningstillfällen: 3 träningar/vecka
Huvudtränare: Ella J & Linn F

 

· FT09
I gruppen tränar flickor födda 2009 som tränat och tävlat lite längre. Gymnasterna övar främst på rondat flickis, rondat flickis salto, handvolt volt & voltstarter på tumbling. Volter i olika stilar med och utan skruv på trampett, dubbla volter samt överslag på bord. De tränar även på fristående och friståendesvårigheter.

Gruppen tävlar på föreningstävlingar & regiontävlingar på nivå 6 & 5.

Träningstillfällen: 3 träningar/vecka
Huvudtränare: Linnéa J & Tilde J

 

Kommande aktiviteter
Träning, Dalhallen, 29/05 09:00
Träning, Dalhallen, 29/05 09:00
Träning, Dalhallen, 29/05 11:00
Träning, Dalhallen, 29/05 11:00
Träning, Dalhallen, 29/05 11:00
Träning, Dalhallen, 29/05 13:00
Nyheter från föreningen
GK Trollbäcken, 06/05 12:46 
GK Trollbäcken, 23/03 21:28 
GK Trollbäcken, 01/02 11:41 
GK Trollbäcken, 28/08 11:21 
GK Trollbäcken, 19/08 11:29 
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer