Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Trollbäcken

Sponsorhuset

Handlar du mycket på nätet? Bli medlem hos Sponsorhuset och gör dina inköp via deras hemsida så får du och GK Trollbäcken pengar tillbaka på alla dina nätköp. Du kan välja att handla från över 500 butiker. Det blir inte dyrare för dig och det är ett enkelt och smidigt sätt att få in pengar till föreningen.


Registrera dig hos Sponsorhuset och börja handla redan idag!


https://www.sponsorhuset.se/gktrollbacken/

Stötta GK Trollbäcken genom Svenska Spel

Ett sätt att stötta vår förening är att registrera ditt spelkort på svenska spel. Klicka på länken nedan och följ instruktionerna för att ge ditt stöd. Kostar dig inget, allt du behöver för att vara med är ett spelkort. 

https://www.svenskaspel.se/grasroten

 

När du sedan ska spel, gå alltid in på Svenska Spel via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/gktrollbacken/butik/svenskaspel. Spara den gärna som bokmärke på dina enheter.


När du lagt dina spel kommer 3% automatiskt att gå till föreningen!


Mixboxen

Mixboxen är en av GK Trollbäckens sponsorer 2017-2019.


Mixboxen erbjuder ett unikt sortiment av utvalda, attraktiva, smakfulla, prisvärda och lättsålda produkter av hög kvalitet från starka varumärken till lag, föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar.


www.mixboxen.se

Vill du bli sponsor?

Vill du också bli sponsor till GK Trollbäcken och stödja våra underbara gymnaster och deras fritidssysselsättning? Vi tar givetvis tacksamt emot alla storlekar på bidrag och ni är hjärtligt välkomna att höra av er till klubbens kanslist på mejl kansliet@gktrollbacken.se för att diskutera ett eventuellt samarbete.

 
Sponsorer