SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Vill du börja på gymnastik hos oss?
Fyll i vår köanmälan för att hamna i vårt kösystem. Skriv gärna in tidigare erfarenheter inom gymnastik. Väntetiden är just nu ca 1-3 terminer beroende på vilket år man är född. När vi kan erbjuda en plats till ditt barn skickas en kallelse via mejl.

Vill du bli ledare?
Vi är ständigt på jakt efter ledare som vill bli en del av vårt härliga gäng. För att kunna bli ledare ska man ha fyllt 13 år.  
 
Detta får du som ledare i GK Trollbäcken:
  • Du får gå ledarutbildningar genom Svenska Gymnastikförbundet
  • Du får gå internutbildningar genom oss i föreningen
  • Du får arvode 1 gång/termin för de timmar du agerar tränare, storleken på ditt arvode beror på din utbildning och erfarenhet
  • Du får ledarkläder
  • Du får delta i föreningens ledaraktiviteter
Fyll i vår ledaranmälan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan erbjuda en ledarroll i ett passande lag. Eller vill du tipsa om någon som skulle passa som ledare hos, kontakta då kansliet på kansliet@gktrollbacken.se
 
Obs: Du får ställa dig i kö det året du fyller 13 år.
 
Intresseanmälan till tävling (gäller lag inom GKT)
För att säkerställa att föreningens värdegrund och riktlinjer följs kring likabehandling, säkerhet och kostnader så vill vi att man som huvudtränare fyller i en intresseanmälan för de tävlingar som man vill delta i med sitt lag. 

Intresseanmälan till gymnastikutbildning
Du som är ledare i GK Trollbäcken kan lämna in en intresseanmälan till en gymnastikutbildning som du vill gå. Fyll i vår intresseanmälan och beskriv varför du vill och behöver gå denna utbildning.

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer