SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

GK Trollbäckens sponsorer

Nedan finner du våra aktuella sponsorer. Vi är så tacksamma för just dessa företag sponsrar vår verksamhet så vi kan erbjuda en fantastisk gymnastikutbildning för barn och ungdomar. 


Vill du synas på sidan? Kontakta oss via kansliet@gktrollbacken.se för att skräddarsy ditt sponsorpaket idag! 

Vill du bli sponsor?

Vill du också bli sponsor till GK Trollbäcken och stödja våra underbara gymnaster och deras fritidssysselsättning? Vi tar givetvis tacksamt emot alla storlekar på bidrag och ni är hjärtligt välkomna att höra av er till klubbens kanslist på mejl kansliet@gktrollbacken.se för att diskutera ett eventuellt samarbete.

Swishgåva

Vill du endast skänka pengar till vår förening och därmed stödja
våra underbara gymnaster? Vi är väldigt tacksamma för alla
storlekar på bidrag och ni är varmt välkomna att swisha pengar till
föreningen på följande nummer:

Swishnumret är 123 575 6332

Stort tack! Ditt bidrag kommer göra skillnad för utvecklingen av
våra gymnaster

ICA Kvantum Tyresö

Din lokala matbutik i Tyresö

Sponsorhuset

Handlar du mycket på nätet? Bli medlem hos Sponsorhuset och gör dina inköp via deras hemsida så får du och GK Trollbäcken pengar tillbaka på alla dina nätköp. Du kan välja att handla från över 500 butiker. Det blir inte dyrare för dig och det är ett enkelt och smidigt sätt att få in pengar till föreningen.


Registrera dig hos Sponsorhuset och börja handla redan idag!


https://www.sponsorhuset.se/gktrollbacken/

Stötta GK Trollbäcken genom Svenska Spel

Ett sätt att stötta vår förening är att registrera ditt spelkort på svenska spel. Klicka på länken nedan och följ instruktionerna för att ge ditt stöd. Kostar dig inget, allt du behöver för att vara med är ett spelkort. 

https://www.svenskaspel.se/grasroten

 

När du sedan ska spel, gå alltid in på Svenska Spel via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/gktrollbacken/butik/svenskaspel. Spara den gärna som bokmärke på dina enheter.


När du lagt dina spel kommer 3% automatiskt att gå till föreningen!


 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer