SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Föreningskläder - Stadium

GK Trollbäcken har under början av 2022 ingått ett samarbete med Stadium som är vår nya leverantör av föreningskläder. 

 

Vi har tillsammans utvecklat en helt ny profilguide med snygga kläder som är perfekta att ha i samband med våra aktiviteter eller varför inte på fritiden. 

 

Vill du inhandla vår senaste kollektion? 
Då loggar du enklet in dig på länken nedan så kommer du direkt till GK Trollbäckens webbshop hos Stadium. Leverenstiden är 3-8 dagar och då är plaggen trycka. 

 

TILL GK TROLLBÄCKENS WEBBSHOP VIA STADIUM

Tävlingskläder

Hos Prima Salto kan du beställa den kortärmade tävlingsdräkten Salto som används av våra MT- och FT-grupper upp till 9 års ålder. OBS! Vid beställning ska ni uppge rabattkod "1350".

 

Den långärmade tävlingsdräkten används från och med det året gymnasterna fyller 10 år. Dräkten sys upp av Prima Salto efter beställning som görs via gruppens huvudtränare/kansliet. 

 

Prima Salto

Köp & Sälj på Facebook
På Facebook har vi en köp & sälj-sida där man kan köpa och sälja begagnade gymnastikkläder och klubbkläder. Sök på "Gymnastikklubben Trollbäcken Köp & Sälj" så kommer du till sida, alternativt klicka på länken nedan. Det är en offentlig grupp där alla kan bli medlemmar med administratörens godkännande. Varmt välkomna att gå med i gruppen! 

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer