SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

GK Trollbäckens gruppstruktur

Följande struktur har vi på GK Trollbäcken gällande våra gymnastikgrupper. 

 
Gymnastikskola (GS)
Denna grupp är för de allra minsta barnen mellan 4-5 år. Inga förkunskaper krävs. Gymnastikskolan syftar till att ge barnen en allsidig träning för att stärka och utveckla deras motorik, koordination och självförtroende samtidigt som vi har kul! 
 
Basgrupper
Våra basgrupper är för de barn som är nybörjare från 9 år och uppåt. Träningarna syftar till att lära barnen gymnastikens grunder. När gymnasten och tränarna känner att grunderna känns bra får gymnasten möjlighet att byta grupp till en trupp.
 
Minitrupper (MT)
Det första steget in i vår truppverksamhet är via våra minitrupper (MT-Blocket). Barnen är från 6 till 8 år gamla och träningarna innehåller samling, uppvärmning, stationsträning, styrka, stretch och lek. Vissa av grupperna får även möjlighet att tävla på våra egna föreningstävlingar. 
 
Förberedande trupper (FT)
I våra förberedande trupper (FT-blocket) tränar och tävlar gymnaster som är mellan 9 till 12 år gamla. Vi har många förberedande trupper både på nybörjarnivå till mer avancerad nivå. Dessa grupper syftar till att tävla och träna för att ha roligt utifrån gymnasternas kunskap och ambitionsnivå. 
 
Ungdomstrupper (UT)
Ungdomstrupper är till för de gymnaster som är 13 år gamla eller äldre. Dessa trupper är indelade utefter ålder och gymnasternas kunskaper, ambitionsnivå och önskemål. I dagsläget har vi tre stycken ungdomstrupper där både tjejer och killar tränar tillsammans. 
 
Vill du veta mer om någon specifik grupp kika gärna in på deras egna sidor som du finner i den blåa bannern. Vid frågor om grupperna kontakta blockansvariga@gktrollbacken.se
 
Varmt välkomna till oss på GK Trollbäcken! 
 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer