SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Trollbäcken

Information angående nya restriktioner gällande Covid-19
2020-10-30 13:16

Skärpta allmänna råd Stockholms Län

 

I Stockholms län har Folkhälsomyndigheten, i samråd med regionens smittskyddsläkare, har beslutat om lokala restriktioner som gäller i hela Stockholms län. De regionala restriktionerna i Stockholm län gäller från och med den 29 oktober till den 19 november. Restriktionerna kan komma att förlängas eller förkortas beroende på läget i länet.

Med anledning av dessa regionala allmänna råd rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i Stockholms län ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november. 


Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

GK Trollbäcken som endast har två gymnaster som är födda tidigare än 2005 har valt att låta de fortsätta träna eftersom de även är ledare i föreningen. Föreningen kommer att fortsätta följa övriga rekommendationer.


I övrigt fortsätter all annan träningsverksamhet som vanligt med de riktlinjer vi har i föreningen.

 

Restriktioner och Allmänna råd i Region Stockholm

  • Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek,
  • Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 och senare.
  • Var och en bör om möjligt, undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med

 

Mer information kring Covid-19

Svenska Gymnastikförbundet
Riksidrottsförbundet
Folkhälsomyndigheten

 

Tack för er förståelse och ert tålamod i denna speciella situation.

 

Mvh Styrelsen, GK Trollbäcken

 

 
Sociala medier
Samarbetspartners
Sponsorer